Vacature service- en onderhoudsmonteur

Service- en onderhoudsmonteur 

Voor onze vestiging in Dordrecht zijn we op zoek naar een service- en onderhoudsmonteur, die goed zelfstandig kan werken.

Functieomschrijving:

Je verricht correct en zorgvuldig alle voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden op platte daken, voornamelijk bitumineus en kunststof. Als Service & Onderhoudsmonteur moet je bekend zijn met de eigenschappen en kenmerken van de dakbedekking en het herkennen en beoordelen van de verschillende dakbedekkingsystemen. Je bent alert op de mogelijkheden van extra werkzaamheden in afwijking van wat op de opdracht is verstrekt. Je herstelt en onderhoudt overwegend zelfstandig alle voorkomende dakbedekkingsystemen. Je onderhoudt klantcontact op een dusdanige manier dat de klant tevreden is. Je hebt een stimulerende rol naar de klant en adviseert over de gewenste te nemen maatregelen. Je beschikt over het vermogen om rustig te blijven in hectische omstandigheden en je hebt een ordelijke en systematische werkwijze. Je hanteert de voor het bedrijf geldende arbo- en milieuvoorschriften en maakt op voorgeschreven wijze gebruik van de veiligheidsregels.

Functie eisen:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat;
  • Je hebt ongeveer 2 tot 4 jaar relevante werkervaring;
  • Je kunt accuraat werken en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je kunt je flexibel opstellen en hebt een klant- en servicegerichte instelling;
  • Je communiceert makkelijk en bent een echte team player;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

Wij bieden een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband binnen een groeiende organisatie. Ben je representatief en wil je graag werken bij een betrouwbare werkgever? Beloning boven CAO. Geïnteresseerd? Reageer dan snel en stuur je CV en sollicitatie naar administratie@aetam.nl