Over

Aetam Dakbedekkingen BV - Dakrenovatie BASFAetam Dakbedekkingen B.V. is een professioneel bedrijf voor het aanbrengen en onderhouden van bitumineuze- en kunststof daksystemen. De bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd voor vastgoedbeheerders, woningcoöperaties, zorginstellingen, petrochemische sector, waterbedrijven, Vereniging van Eigenaren, particuliere opdrachtgevers en aannemers. Aetam Dakbedekkingen BV heeft zich de afgelopen 35 jaar stevig verankerd in de dakrenovatie- en onderhoudsmarkt. Onze werkwijzes worden continu afgestemd aan de laatste stand der techniek. Alle daken worden met de meest moderne daktechnieken tot stand gebracht en door vakkundig en opgeleid personeel uitgevoerd en onderhouden. Ook de toegepaste dakmaterialen voldoen aan de meest recente kwaliteitsnormen. De dakdekker kan hierdoor zijn rol als specialist vervullen.

Aetam Dakbedekkingen BV is VCA gecertificeerd wat impliceert dat wij een programma aanhouden waardoor veilig, gezond en milieuvriendelijk gewerkt wordt. De strenge veiligheidseisen wordt jaarlijks getoetst door Kiwa. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Klik hier om naar het register van VCA gecertificeerde bedrijven te gaan.

Voor de zakelijke markt bieden we dakmanagement aan met een high service-level. Hierdoor bent u verzekerd van snelle en betrouwbare dienstverlening door onze dakspecialisten.

In een eerste kennismakings-gesprek vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Klik hier voor het maken van een afspraak.