Recycle daken | roof2roof

Recycle daken – roof2roof

Doe mee en bespaar nu!

Op elk vlak bieden wij de ideale oplossing. Of u nu uw dak wilt onderhouden, renoveren, vervangen of slopen. Met Roof2Roof krijgt u inzicht in de mogelijkheden en het hergebruik van uw dak.

Wilt u uw dak vervangen of slopen, dan bieden wij mogelijkheden om uw oude dak te recyclen en zo te besparen. Laat beoordelen of uw dak geschikt is voor bitumenrecycling. Gebouweigenaren met meer dan 500 m2 dakbedekking kunnen gratis een dakinspectie laten uitvoeren. Ook als uw dak kleiner is dan 500 m2 kunt u bij ons profiteren van de voordelen van ons als Roof2Roof specialist. Laat u informeren over de mogelijkheden van uw dak. Met Roof2Roof ligt kiezen voor een milieuvriendelijke oplossing voor de hand.

Winst zonder meerprijs

Bent u een gebouweigenaar en wilt u optimaal profiteren van uw dak? Doe dan mee met Roof2Roof. Is uw dak aan renovatie toe of moet uw dak worden gesloopt? Wij helpen u met het demonteren en recyclen van uw oude dak. Zodanig dat uw oude dak grondstof wordt voor uw nieuwe milieuvriendelijke bitumen daken.

Meedoen met Roof2Roof is gratis. U bespaart tijd en geld en u levert een positieve bijdrage aan het milieu. Winst op het gebied van duurzaamheid zonder meerprijs. Vraag hier uw gratis dakinspectie aan.

Wat gebeurt er met dakafval?

Met de Roof2Roof-methode wordt uw oude dakbedekking volledig gerecycled tot volwaardige grondstof voor nieuwe dakbedekking. Het grote voordeel is het behoud van alle goede eigenschappen van de grondstoffen en de grote winst voor het milieu.

Bitumen dakafval dat voldoet aan de Roof2Roof-criteria en daarmee dus geschikt is voor bitumenrecycling, kan worden afgevoerd. U bespaart hiermee aanzienlijk op de afvalkosten en geeft uw oude dakbedekking een nieuw leven.

Roof2Roof-dakafval wordt separaat ingezameld, opgeslagen en verwerkt tot grondstoffen voor nieuwe bitumen dakrollen. Wij kunnen u informeren over het proces en de bitumineuze dakproducten waarin gerecyclede grondstoffen zijn verwerkt. Het snijafval van nieuwe bitumen daken wordt ook separaat ingezameld en gaat direct terug in de Roof2Roof-kringloop om verwerkt te worden tot nieuwe dakrollen.

Gratis beoordeling van uw dak

Werken met Roof2Roof is eenvoudig! Vraag allereerst een gratis dakinspectie aan en we nemen contact met u om een afspraak te maken.

Voor projecten vanaf 500m2 ontvangt u een COcertificaat. Vanaf 1000m2 dakvlak bespaart u ca 4500 kg CO2.